FAQ
Jeg skal flytte, hvem gir jeg beskjed til?

Du kan kontakte din strømleverandør. De gir beskjed tilbake til oss om bestilling og oppsigelser.

Hva er nettleie?

Nettleie er prisen du som kunde betaler for å være tilknyttet strømnettet og for å få strømmen transportert hjem til deg. Det finnes kun et nettselskap innenfor hvert geografiske område, og du kan derfor ikke velge hvilket nettselskap du betaler nettleie til.

Hva er forskjellen på strøm og nettleie?

Strøm er det du betaler for ditt faktiske strømforbruk. Nettleie er det du betaler for at strømmen overføres til boligen din.

Strømmen har gått hos meg, er det strømbrudd?

Du kan se i kartet vårt om det er strømbrudd i området ditt. Hvis du ikke finner feil i kartet bør du se om det kan være feil i ditt eget anlegg.

Personvern og rettigheter

Personopplysninger er data og vurderinger som kan knyttes til en enkeltperson. Det kan for eksempel være navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse og ip-adresse, eller en kombinasjon av disse som gjør det mulig å anslå hvilken person som befinner seg bak dataene. På dette nettstedet logger vi helt anonymt informasjon om alle besøkende. Vi bruker cookies hovedsakelig for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson.